1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë
Reklamë
Reklamë
Michael Roth, Staatsminister im Auswärtigen Amt für Europa-Fragen (DW/S. Matic )

Roth: Migrimi duhet të bëhet rrugë me dy kalime

Berlin Merkel bei Kabinettsitzung (Kay Nietfeld/Pool/REUTERS)

Qeveria dhe landet planifikojnë kufizime të kontakteve

Frankreich Covid-19 | Intensivstation in La Timone, Marseille (Christophe Simon/AP Images/picture-alliance)

Corona: Shtretërit intensivë në Europë po mbushen

Argentinen Buenos Aires | Ezeiza Hospital Coronavirus Patient Krankenschwester (Natacha Pisarenko/AP Photo/picture-alliance)

Mungesë dramatike infermierësh në Gjermani

Deutschland Coronavirus - Berlin | Schlange stehen (picture-alliance/dpa/W. Steinberg)

COVID-19: Sa kohë pas infeksionit njeriu mund të jetë imun?

Shiko videon 26:28
Shiko videon 06:41
Shiko videon 00:36
Reklamë
Shiko videon 07:02

Video të tjera

Maqedonia e Veriut: Kultivim duhani për të shmangur emigrimin e të rinjve

Maqedonia e Veriut: Kultivim duhani për të shmangur emigrimin e të rinjve

Feja islame dhe grindjet mes Macronit dhe Erdoganit

Feja islame dhe grindjet mes Macronit dhe Erdoganit

Serbi: Festivali kulturor “Mirëdita-dobar dan”

Serbi: Festivali kulturor “Mirëdita-dobar dan”

Rritje rekorde e infektimeve dhe angazhimi i Bundeswehrit në luftën kundër pandemisë

Rritje rekorde e infektimeve dhe angazhimi i Bundeswehrit në luftën kundër pandemisë